Wat is voor jou een ‘Goed Gesprek’?

0
189

PAPENDRECHT – Sterk Papendrecht komt met een nieuw initiatief: een ‘Goed Gesprek’. Op dinsdagmiddag (14.00 uur en 16.00 uur ) kun je in de Papendrechtse bibliotheek terecht om te praten over de vraag wat een goed gesprek voor jou inhoudt. Je hoeft je niet op te geven en kunt zomaar binnen lopen.

Jannie en Art vinden het erg leuk als je langs komt en meedoet. Dit is een nieuw project van Sterk Papendrecht en de Bibliotheek aanZet. Elke vierde dinsdagmiddag in de maand is daarvoor gereserveerd.

Dit is een gespreksmiddag waarin je allemaal kunt meedoen. Iedereen heeft wel eens behoefte aan een goed gesprek, maar wat betekent dat voor jou eigenlijk ? Waarover zou jij graag willen praten met anderen ? Dat kun je die middag aangeven en dan organiseren Jannie en Art de volgende maand een themabijeenkomst.

De eerste middag vindt plaats op dinsdag 28 februari in de bibliotheek (in het gemeentehuis). Dan is er gelegenheid voor een gratis kop koffie/thee en een ‘Goed Gesprek’.