Benefietconcert voor noodhulp aardbeving

0
281

REGIO – De vreselijke beelden van de verwoestende aardbeving in Turkije en Syrië staan bij iedereen op het netvlies gebrand. Om een kleine bijdrage te kunnen leveren aan het verzachten van het leed, vindt op 3 maart in de Grote Kerk van Dordrecht een benefietconcert plaats met koor- en samenzang.

Het Christelijk Gemengd Drechtstedenkoor Praise Him’ o.l.v. Jan Quintus Zwart, het Hollands Mannenkoor en het Christelijk mannenkoor ‘Prins Alexander’, beide o.l.v. Arjan Breukhoven, werken samen met de tenor Marten Smeding aan deze avond mee. De muzikale omlijsting wordt verzorgt door de organisten Arjan en Matthijs Breukhoven en trompettist Henk-Jan Drost. De opening en sluiting worden verzorgd door ds. Paul Wansink.

De avond begint om 8 uur en de toegang is gratis. Er is een collecte voor Kerk in Actie. De opbrengst van de collecte is voor noodhulp aan de slachtoffers van de aardbeving in Syrië. Kerk in Actie heeft namelijk medewerkers in Syrië.

De mensen die meewerken aan deze avond, doen dit geheel belangeloos, zodat de opbrengst van deze collecte geheel ten goede komt aan de noodhulp.