Jong JGZ organiseert webinars over zindelijkheid en borstvoeding

0
226

REGIO – Dit jaar organiseert Jong JGZ meerdere gratis webinars voor (aanstaande) ouders. Op 14 maart is er een webinar over zindelijkheid en op meerdere data in 2023 een webinar over borstvoeding. Ouders krijgen tips en advies door ervaren professionals en kunnen live hun vragen stellen.

Zindelijkheid, hoe doe je dat?
Dinsdag 14 maart, 19.30-20.30 uur
Zindelijk worden, elk kind krijgt hier op een gegeven moment mee te maken. Als ze vier worden gaan ze naar school en verwachten we dat ze zelf naar de wc gaan. Maar wat gaat hier eigenlijk aan vooraf? Hoe verloopt het proces van zindelijk worden? En wat is de rol van ouders hierin? Zindelijk worden gaat namelijk niet altijd vanzelf. In samenwerking met MEE Plus en Stichting Jeugdteams ZHZ.

Borstvoeding, de beste start
Meerdere data in 2023, 19.45-22.00 uur
Borstvoeding is de beste voeding voor baby’s. Een goede voorlichting vooraf maakt borstvoeding geven makkelijker. Tijdens dit webinar helpt een lactatiekundige aanstaande ouders op weg.

Borstvoeding, de beste start wordt ook op locatie gegeven voor aanstaande ouders die wonen in de regio Zuid-Holland Zuid. Kijk voor data & aanmelden op jongjgz.nl/infoavondborstvoeding.

Aanmelden webinars
Ga naar www.jongjgz.nl/webinars. Deelname is gratis. Kun je niet op de aangegeven datum? Meld je dan toch aan. Je ontvangt een link om het webinar terug te kijken.