Bijeenkomst Mama Vita over kinderen met autisme

0
242

REGIO – Moeders met kinderen met autisme uit de Drechtsteden zijn van harte welkom op maandag 6 maart van 9.30 tot 11.30 uur in wijkcentrum Kubiek, Zwaluwstraat 1 in Zwijndrecht. Bij Mama Vita kun je elkaar ontmoeten, (h)erkenning vinden, kennis opdoen en ervaring uitwisselen. Als moeder van een kind met autisme, of het vermoeden van autisme, kun je voor extra taken komen te staan en deze pak je op zonder je te realiseren wat dat met je doet.

In de week van 6 maart is het ook Internationale Vrouwendag. We sluiten deze bijeenkomst dan ook van harte aan bij het thema van Internationale Vrouwendag, ‘onbeperkt leefbaar’. Wat kunnen moeders doen om hun leven onbeperkt(er) leefbaar te maken? Hoe kunnen ze hierin samenwerken met hun omgeving?

Ben je toe aan (h)erkenning of ontmoeting met andere moeders, meld je dan aan voor de Mama Vita bijeenkomst op 6 maart door even een mailtje te sturen naar drechtsteden@mamavita.nl.