NLdoet: Grootste vrijwilligersactie van Nederland

0
308

PAPENDRECHT – Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart doet Papendrecht mee aan NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Iedereen kan een steentje bijdragen en een maatschappelijke organisatie helpen met een klus. Meedoen kun in je eentje, maar nog leuker is het om samen met je sportclub, collega’s of familie te helpen.

Vijftien Papendrechtse organisaties hebben een NLdoet klus geplaatst op de site van het Oranje Fonds. Extra helpende handen zijn nog welkom bij o.a.: Scouting van Brederode, Speeltuin de Zonnebloem en de WipWap, Hospice de Cirkel, Volksuniversiteit Papendrecht, Muziekvereniging Excelsior, Kinderboerderij Papenhoeve en RIVAS De Wieken. Kijk op www.nldoet.nl voor alle klusinformatie en meld je ook aan voor een klus die bij je past.

De burgemeester doet ook mee
De nieuwe burgemeester Margreet van Driel en wethouders geven graag het goede voorbeeld. Zij gaan aan de slag in het Odensehuis en helpen bij het opknappen van de jeu-de-boulesbaan. Een dag fysiek aan de slag en tijdens het werk in gesprek met bezoekers van het Odensehuis en hun mantelzorgers. Vele handen maken licht werk!

Doe ook mee met je sportclub of collega’s
Wij roepen alle inwoners van Papendrecht op om ook een leuke klus uit te kiezen en mee te doen! Ook in het bijzonder ‘groepen mensen’ zoals bijvoorbeeld een team van de sportclub of samen met collega’s. Zoek samen een leuke klus uit en help op 10 of 11 maart een organisatie door samen aan de slag te gaan!

Meer informatie of hulp bij aanmelden
Bij vragen of voor meer informatie helpt Vrijwilligerspunt Papendrecht je verder. Ook bij matching aan een klus. Neem contact op met Janny Nijstad via vrijwilligerspunt@sterkpapendrecht.nl of bel 078- 615 47 41.