Overzicht wandelgroepen Papendrecht

0
390
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – In de afgelopen periode heeft de stuurgroep Vitaliteits Akkoord in samenwerking met Lopen Stilstaan en lokale initiatiefnemers verschillende wandelgroepen opgezet. Vele mensen wandelen wekelijks een stukje en drinken naderhand een kopje koffie of thee. Het grote aantal wandelgroepen vraagt om een overzicht van de wandelgroepen in de gemeente.

Dagelijks wandelen verlaagt de bloeddruk en het cholesterolgehalte in het bloed. Daarnaast verbetert het de conditie van hart en bloedvaten. Wie veel wandelt, vergroot het vermogen van de longen om zuurstof op te nemen. Dagelijks wandelen verlaagt het risico op diabetes type 2 met maar liefst 58 procent.

Hieronder een overzicht van de verschillende wandelgroepen.

Maandag:
Land van Matena | Ma 14.00 – 15.00 uur | Locatie: Verhage, wc Land van Matena
Molenvliet | Ma 10.00 – 11.00 uur | Locatie: De Spil, Stellingmolen 184

Dinsdag:
Kooyker | Di 10.00 – 11.00 uur | Locatie: Pieter Zeemanlaan 37 | Subgroep Nordic Walking
Het Gemeentehuis | Di 09.30 – 10.30 uur | Locatie: Het gemeentehuis
Westpolder | Di 14.00 – 15.00 uur | Locatie: Winkelcentrum Westpolder ingang Jan Steenlaan

Woensdag:
Merwe Stappers | Wo 10.00 – 11.00 uur | Locatie: vv Papendrecht

Donderdag:
Wilgendonk | Do 10.00 – 11.00 uur | Locatie: Winkelcentrum Wilgendonk ingang Kwalitaria

Meerdere dagen:
AV Passaat | Di & Do 20.00 – 21.00 uur, Ma & Do 9.00 – 10.00 uur | Locatie: AV Passaat

Hier vindt u een afbeelding met het overzicht van de wandelgroepen in de gemeente Papendrecht. Wilt u ook een wandelgroep starten, meer deelnemers werven, etc? Neem contact op met Marvin Straver van Team Sportservice Papendrecht via mstraver@teamsportservice.nl.