Spelletjesmiddag in bibliotheek werd druk bezocht

0
264
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Dinsdagmiddag was het spelletjesmiddag in de Papendrechtse bibliotheek. Sinds begin dit jaar is er elke dinsdagmiddag tussen 14:00 – 16:00 uur een gezellig samenkomen in de bibliotheek en elke derde dinsdag van de maand is de spelletjesmiddag voor volwassenen. Meer dan dertig bezoekers kwamen sjoelen of een potje Rummikub dan wel Mens erger je niet spelen.

Deze bijeenkomsten zijn een initiatief van “Sterk Papendrecht” en “Bibliotheek AanZet”. Organisatoren Jannie en Art ontvangen de bezoekers met koffie/thee en zorgen, samen met de bezoekers, dat het een gezellige middag wordt. De ene week kun je een leuk spelletje spelen en de andere week gaat men met elkaar in gesprek over onderwerpen die bezoekers bezighouden.

Bezoekers kunnen zelf gespreksonderwerpen doorgeven. Alle andere dinsdagmiddagen zijn Jannie en Art ook aanwezig voor informatie en een praatje en te luisteren naar de wensen van de bezoekers.