Justin Beemsterboer terug bij Papendrecht

0
269

PAPENDRECHT – Na een uitstapje van twee jaar naar respectievelijk eersteklasser Sliedrecht en vierdedivisionist Achilles Veen keert Justin Beemsterboer volgend seizoen terug bij de A-selectie van Papendrecht.

De veelzijdige aanvaller, inzetbaar op alle spitsposities, hoopt vanaf komende zomer op het oude nest in de eerste klasse te kunnen uitkomen. In de 2e klasse H is Papendrecht momenteel koploper met een voorsprong van zeven punten op naaste belager EBOH.

Justin Beemsterboer schreef op 15 juni 2019 Papendrechtse clubgeschiedenis door in de finale van de nacompetitie de openingstreffer te maken, wat leidde tot een 2-1 overwinning en promotie naar de eerste klasse. De club is blij opnieuw een speler te mogen verwelkomen die voor een belangrijk deel opgeleid is door de eigen jeugdafdeling.