Theatervoorstelling “Het draait om mensen nietwaar”

0
268

PAPENDRECHT – Met de voorstelling “het draait om mensen nietwaar” wordt de actualiteit over de zorg op een hilarische en soms confronterende manier in beeld gebracht. Met liederen op bekende melodieën over mantelzorg en dementie belooft het een mooie avond te worden. Kom genieten en laat u verrassen tijdens een gezellige avond in het Alzheimer café. U bent als mantelzorger, naaste en/of professional van harte welkom.

De toegang is gratis, aanmelding is noodzakelijk. Aanmelden kan door een mail te sturen naar mantelzorg@sterkpapendrecht.nl. Wees er snel bij want vol is vol.

Wanneer: Donderdag 30 maart 2023 van 19:30 tot 21:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur).
Locatie: Odensehuis Papendrecht, P.S. Gerbrandystraat 31, 3354 BR Papendrecht.