Agenten lopen bijtwond en gekneusde hand op

0
292

ALBLASSERDAM – Agenten hebben in de nacht van donderdag op vrijdag geprobeerd een verwarde vrouw in haar woning in Alblasserdam te kalmeren, maar dit liep uit op een worsteling met de vrouw. Hierbij heeft de ene agent een bijtwond opgelopen en de ander een gekneusde hand.

Na een overlastmelding kwamen de twee agenten vannacht rond 2 uur ’s nachts aan bij de woning van de Alblasserdamse aan De Boezem. De vrouw oogde volgens de politieagenten verward. Zij probeerden het gesprek met de vrouw aan te gaan, maar dat liep uit op een worsteling en verzet.

Volgens de woordvoerder moesten de agenten er ‘alles aan doen om haar in bedwang te krijgen en te houden’. Beide agenten kwamen daar niet zonder kleerscheuren vanaf. Zij liepen daarbij een bijtwond en een gekneusde hand op.

De vrouw is voor passende hulp met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Dit is een verhaal van onze mediapartner Rijnmond.