Papendrechtse politici bij Studio De Witt

0
284
Foto: Corrado Francke, RTV Dordrecht

DORDRECHT/PAPENDRECHT – Ben Corino ontvangt morgen vier Papendrechtse politici in zijn programma Studio De Witt. Ruud Lammers fractievoorzitter van OP, Trijntje van Es, fractievoorzitter van D66, Derya Karso, fractievoorzitter van de PvdA en Chris Grimmius, fractievoorzitter van GroenLinks komen praten over hun Progressieve Agenda voor Papendrecht. Zij doen dit aan de Politieke Stamtafel, tussen 12 en 1 uur. Dit uur wordt alleen uitgezonden op Drechtstad FM, maar maandag ook op Papendrecht FM van 11 tot 12 uur.

In het eerste uur (van 10 tot 11 uur) spreekt Corino met de bekende Papendrechtse singer/songwriter Francesco Daniel. Deze presenteerde donderdag zijn boek “Als een kind zo blij om volwassen te zijn”, dat gaat over hoe je het innerlijke kind kunt behouden in een volwassen wereld.

De stakingen in de ziekenhuizen op 16 maart komen ook aan de orde in het eerste uur. Op die dag leggen medewerkers van verschillende ziekenhuizen het werk neer, ook in het Albert Schweitzerziekenhuis in Dordrecht. De ziekenhuismedewerkers voelen zich in de steek gelaten door de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ). Er wordt niets gedaan aan het verloop van de koopkracht en werkdruk. In de uitzending een gesprek met FNV bestuurder Elisa Merlijn en Joyce Verton (cao-actiecomité Albert Schweitzerziekenhuis)

Dordtenaar Masum Kolkiliç doet telefonisch verslag vanuit rampgebied in Turkije en Corrado Francke houdt een nabeschouwing over de wedstrijd FC Dordrecht – Almere City.

Hoofgasten in het tweede uur zijn vertegenwoordigers van Vrouwen kunnen alles. Dit in het kader van Internationale Vrouwendag.

De uitzending van Studio de Witt is zaterdag live te volgen tussen 10:00 uur en 12:00 uur op Papendrecht FM 105. Kunt u niet luisteren? Maandagmorgen tussen 10 en 12 uur wordt Studio De Witt herhaald op Papendrecht FM 105. Het programma wordt op Drechtstad FM 95.7 uitgezonden op zaterdag van 10 tot 13 uur met in het laatste uur de Politieke Stamtafel.