Paasactie voor onderzoek darmkanker

0
224

REGIO – Het Crea-team van het Inspire2LiveChoir verkoopt chocolade eierschalen met paaschocolade, spijstimpen en paastulbanden voor het goede doel. De opbrengst van deze actie komt ten goede aan het Radboud Oncologie Fonds voor onderzoek naar de diverse stadia van darmkanker om uitzaaiing te voorkomen en zodoende een beter behandelplan te geven.

Crea, actief tegen kanker, bestaat uit leden van het Inspire2LiveChoir. Dit koor zingt uitsluitend voor projecten van de kankerbestrijding. Het Crea-team houdt allerlei acties om geld in te zamelen voor die doelen zoals dit jaar voor het Radboud Oncologie Fonds. Geld dat hard nodig is voor het onderzoek naar diverse stadia van darmkanker om zoveel mogelijk uitzaaiing te kunnen voorkomen.

De eierschaal met paaschocolade kost € 11,- spijstimpen per vier voor € 5,- en de paastulband kost € 8,- Wellicht ook een idee voor bedrijven om de medewerkers iets speciaals met Pasen te geven als dank voor hun inzet.

De opbrengst van deze actie komt geheel ten goede aan het Radboud Oncologie Fonds. Bestellingen kunnen geplaatst worden tot 20 maart 2023 via crea.actieftegenkanker.adrie@outlook.com. Afhalen op 28 maart aanstaande tussen 19:00 en 20:00 uur in de Develhofkerk aan de Laan van Nederhoven 21 te Zwijndrecht.

Wil men niet bestellen maar toch een bedrag overmaken voor dit goede doel: NL 10 RABO 0113449135 ovv Paasactie crea 2023.