Praatpaal: verkiezingen en Progressieve Agenda

0
320

PAPENDRECHT – Praatpaal Papendrecht besteedt dinsdag tussen 20 en 22 uur op Papendrecht FM 105 aandacht aan de Provinciale Statenverkiezingen in de provincie Zuid-Holland. Op welke 20 partijen kun je stemmen? Wat speelt er in onze provincie?

Ook bekijken we de inhoud van het Progressief Akkoord van de vier oppositiepartijen (Onafhankelijk Papendrecht, D66 Papendrecht, PvdA Papendrecht en GroenLinks Papendrecht) in Papendrecht. De fractievoorzitters waren zaterdag te gast bij Studio De Witt bij Ben Corino.

Chris Grimmius (GL), Trijntje van ES (D66), Derya Karso (PvdA), Ruud Lammers (OP) Foto: aangeleverd

Volgende week besteedt Praatpaal aandacht aan de Waterschapsverkiezingen voor Waterschap Rivierenland.

Het programma is te beluisteren via de website van RTV Papendrecht, in de ether op 105.0MHZ. in de Drechtsteden en de Alblasserwaard en natuurlijk via uw digitale provider. Praatpaal wordt herhaald op donderdagmorgen van 10 tot 12 uur.