Als een kind zo blij om volwassen te zijn

0
334
Francesco Daniël, foto Hans Hulswit

PAPENDRECHT – De bekende Papendrechtse singer/songwriter Francesco Daniël heeft een boek gepubliceerd met de titel Als een kind zo blij om volwassen te zijn. Daniël onderzoekt in dit boek hoe je het kind in jezelf kunt behouden in een volwassen wereld. Francesco was afgelopen maandag te horen op Papendrecht FM in het programma Studio De Witt, nu te beluisteren via deze link.

Als je de gemiddelde Westerling vraagt wat vroeger hun favoriete film was, is de kans groot dat er minstens één Disneyfilm te vinden is in de top 3. Daarom stelt Francesco Daniël de vraag: hoe kan het dat Disney (en vergelijkbare merken) zo’n grote invloed hebben gehad op onze jeugd? En wat maakt dat we nog steeds naar het comfort van deze oude films en series terugkeren? In Als een kind zo blij om volwassen te zijn worden interviews die de verschillende kanten van deze vragen belichten, op fijne manier afgewisseld met stukjes mediageschiedenis en bijpassende liedjes. Dit culturele boek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Ontketen de magie in jezelf… In Als een kind zo blij om volwassen te zijn gaat creatieveling Francesco Daniël op zoek naar je innerlijke kind. Ontdek deze Disney georiënteerde verhalen van bekende en minder bekende vrienden van Francesco, die allemaal in hun dromen geloven of hebben geloofd. Deze verhalen, anekdotes en interviews worden niet alleen versterkt door prachtige foto’s en illustraties, maar ook door vijf nieuwe liedjes van Francesco Daniel die je tijdens het lezen tevoorschijn kunt toveren met je smartphone.

Over de auteur
Francesco Daniel (20 februari 1996) is sinds 2013 werkzaam in de cultuursector van de Drechtsteden. Voornamelijk bekend als singer/songwriter voordat hij jaren later zijn eigen bedrijf begon waarin ook zijn andere passies zoals tekenen, schrijven en presenteren van events centraal staan. In 2020 maakte heel Nederland kennis met Francesco toen hij deelnam aan de SBS6 talentenjacht ‘We Want More’ met zijn vertolking van het nummer ‘Heroes’ van David Bowie.