Nieuwe voorstellingen in De Willem

0
346
Veldhuis & Kemper, foto: Carli Hermes

Tom Boerman – Alles of niets
Donderdag 28 september en donderdag 5 oktober, 20:15 uur
Van verslaafd en een afkickkliniek naar de wereld rondlopen en de ultieme vrijheid ervaren.
In een meeslepende voorstelling word je meegenomen op reis. In geuren en kleuren en met beeld en geluid trekt Tom Boerman (uit Hardinxveld-Giessendam) je mee de wijde wereld in. Van zijn donkerste dagen vol verslaving en eenzaamheid, naar geserveerde geitenkoppen in Jordanië. En van dagelijkse praatsessies bij psychologen tot een leven vol vrijheid met enkel een rugzak als bezit. Waarom zou iemand de wereld rondlopen? Hoe doet hij dat? Waar betaalt hij dat van? En hoe overwin je zo’n donker gat vol pijn en verslaving? Ruw, rauw en met humor schuwt Tom niets om zijn inspirerende verhaal ten tonele te brengen, jou in verwondering achter latend.

Renée van Wegberg en Bettina Holwerda – #PERFECT
Zaterdag 21 oktober, 20:15 uur
#PERFECT keert na een succesvol seizoen, vol met lovende kritieken en uitverkochte zalen, terug in de theaters. Het is een theaterconcert met mooie luister- en meezingliedjes met persoonlijke verhalen van vrouwen van nu. Over het hebben van kinderen in de leeftijd van peuter tot puber, een succesvol huwelijk, scheiden, een samengesteld gezin en het werken aan een carrière. Over loslaten en omdenken, zeg maar. Serieus waar nodig, maar met veel humor en zelfspot. En bovenal met veel mooie muziek!

Binnenkort te zien
Veldhuis & Kemper – Hou Dat Vast
Donderdag 16 maart, 20:15 uur
Het is 20 jaar geleden dat de mannen voor het eerst samen op het podium stonden. Je zou zeggen dat ze elkaar na zo’n tijd goed kennen, maar is dat wel zo? Ze denken dat ze elkaar alles kunnen vertellen, maar of dat nou zo verstandig is… Confronterend grappig is het in ieder geval wel! Met ontroering als onverwachte bonus. Dat weten ook de bezoekers van hun laatste programma Geloof ons nou maar waarmee Veldhuis & Kemper naast volle zalen en prachtige recensies ook een schitterende nominatie voor de belangrijkste cabaretprijs van Nederland ‘de Poelifinario’ in de wacht sleepten. Je snapt, de mannen hebben maar één wens: Hou dat vast!

René Mioch – Films & Sterren
Vrijdag 17 maart, 20:15 uur
Al meer dan 35 jaar is René ‘Mr. Film’ en ‘Een ster onder de sterren’. Aan de hand van persoonlijke anekdotes geeft hij een uniek kijkje in de wereld van Glitter & Glamour. Tijdens de voorstelling toont hij bijzondere fragmenten van gesprekken met bijvoorbeeld Bette Davis, Steven Spielberg, Julia Roberts, George Clooney, Meryl Streep, Kristen Stewart, Scarlett Johansson, Johnny Depp, Brad Pitt, Will Smith en vele anderen.

René van Kooten & Tessa Sunniva
Meat Loaf: Beat Out Of Hell
45 jaar na het overdonderende succes van zijn album ‘Bat out of Hell’ overleed in 2022 Meat Loaf (Marvin Lee Aday). De karakteristieke zanger werd wereldberoemd door zijn rock hit ‘Paradise by the Dashboard Light’, die hij op dit album uit 1977 samen zong met Ellen Foley. Mede om die onvergetelijke herinnering kiest Legendary Albums Live dit seizoen voor een integrale en anekdotische uitvoering van het complete album, waarvan elk jaar nog altijd zo’n 200.000 exemplaren worden verkocht. Wereldwijd gingen er inmiddels zelfs al meer dan 43 miljoen exemplaren over de toonbank, waarmee ‘Bat out of Hell’ het op vier na bestverkochte album aller tijden is.

Laura Fygi – All of Me
Zondag 19 maart, 14:30 uur
In grote delen van de wereld is Laura Fygi een bekende verschijning, mede dankzij haar zeer eigen, warme stemgeluid. Zij trad op in Europa, Zuid-Amerika en Azië. Laura Fygi beheerst veel muziekgenres als jazz, latin en chansons en werkte samen met grootheden als Toots Thielemans, Michel Legrand en Michael Franks. Met evenveel plezier verruilt ze het wereldtoneel voor een hernieuwde kennismaking met Papendrecht voor een heerlijke middag vol standards, ballads en chansons. Het is mogelijk om een heerlijke high tea bij te boeken.

Meer informatie en tickets
Tickets zijn verkrijgbaar via www.theaterdewillem.nl, 078-6158226 en aan de kassa (Burgemeester Keijzerweg 110).