Collecte Leger des Heils levert recordopbrengst op

0
203

ALMERE- Duizenden vrijwilligers hebben in de week van 27 november tot en met 3 december gecollecteerd voor het werk van het Leger des Heils in Nederland. De landelijke collecte heeft in totaal een recordbedrag van € 1.336.050,20 opgeleverd. “We zijn trots en dankbaar dat we met zoveel inzet en een prachtige opbrengst opnieuw het verschil in mensenlevens kunnen gaan maken,” geeft manager landelijke collecte van het Leger des Heils, Peter Hilhorst, aan.

“Met deze 1,3 miljoen euro kunnen we verder bouwen aan de buurthuiskamers, waarmee we de sociale cohesie in buurten en wijken kunnen versterken. De buurthuiskamers vormen ook een onmisbare schakel in de strijd tegen eenzaamheid. Dus: enorm veel dank aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen!” aldus Hilhorst

Aanmelding voor 2023 al gestart
Voor mensen die mee willen werken aan die strijd, heeft het Leger des Heils nu al de mogelijkheid gecreëerd om mee te werken aan de collecte van 2023. Aanmelden kan via de website: legerdesheils.nl/word-collectevrijwilliger.