Automobilist in Alblasserdam rijdt water in, dartavondje valt in het water

0
208
Foto: politie

ALBLASSERDAM – Een Rotterdamse automobilist is in Alblasserdam het water in gereden. Hij wilde afslaan maar was te vroeg en belandde in het water van een vaart parallel aan de Parallelweg. Uit een blaastest van de politie bleek dat hij alcohol gedronken had, maar dat dit minder was dan het wettelijk toegestane maximum. Dat staat in het lokale medium AlblasserdamsNieuws.

Samen met een andere man die ook in de auto zat, was hij op weg naar een darttoernooi in een café. Maar omdat ze het koud hadden nadat ze uit de half gezonken auto geklommen waren, zijn ze niet meer gegaan. Ze zijn zich gaan opwarmen in het huis een bewoner uit de buurt.

Voor foto’s klik hier.

Dit is een verhaal van onze mediapartner Rijnmond.