Volgspot Drechtstreek – maart 2023

0
364

DRECHTSTEDEN – Sinds mei 2022 maken RTV Papendrecht en Via Cultura gezamenlijk het tv-programma Volgspot Drechtstreek over het theater in onze regio.

Presentator Peter de Liefde ontvangt in deze aflevering documentairemaker Thomas van der Giessen, wiens laatste documentaire over het leven van Joop Tessers alias Joop Vos met de titel ‘Rien ne va plus’ op 12 april a.s. in première gaat in Theater Cascade. Marjet van Os, directeur van Cascade, schoof daarna aan tafel aan.

Een interview met de Dordtse actrice Astrid van Eck over o.a. het toneelstuk ‘Momentum’ waarmee ze momenteel met o.a. Waldemar Torenstra en Vincent Croiset door het land toert, werd bij de actrice thuis opgenomen.

‘Het KleinKunstEnsemble Peter de Liefde’ opent de aflevering en sluit deze ook, nadat Florian in zijn ‘VlogSpot’ ons weer getipt heeft over een voorstelling en de agenda de revue is gepasseerd met daarin de voorstellingen die de komende maand in Cascade, Kunstmin en De Willem te zien zijn.