Zaterdag in Studio De Witt: verschillende kandidaten Statenverkie

0
257
Foto: Corrado Francke, RTV Dordrecht

DORDRECHT/PAPENDRECHT – Drie uur actualiteiten uit de Drechtsteden: radioprogramma Studio De Witt is zaterdag weer flink gevuld. Dit keer staan de Provinciale Statenverkiezingen centraal. Presentator Ben Corino gaat een uur lang in gesprek met kandidaten.

Ook komt nog aan bod:
Internationale Vrouwendag, het Lenie Dickepad en Masum Kolkilic die naar het aardbevingsgebied in Turkije reisde om hulp te verlenen. Met Corrado Francke blikt Corino terug op de wedstrijd FC Dodrecht – De Graafschap. Lukt het de Schapenkoppen dit keer wel om broodnodige punten binnen te slepen?

Dichter van Dienst is deze week Swendeline Ersilia.

In de politieke stamtafel om 12 uur gaat het over het bezoek van Mark Rutte in Dordrecht, waar ook het korte interview dat Ben Corino met hem aan bod komt. Lijsttrekker Jeannette Baljeu VVD voor de Provinciale Staten Zuid-Holland geeft haar visie voor de provincie en Bart Carton zet zijn ideeën uiteen als PvdD lijsttrekker voor Waterschap Hollandse Delta.

We sluiten de stamtafel af met de Chemours Tour in Dordrecht “0 PFAS uit de pijp!”