Molenlanden zingt in Oud-Alblas

0
351

REGIO – Op zaterdag 25 maart aanstaande is er opnieuw een zangavond in de serie Molenlanden zingt. De tweede avond is in de Hervormde Kerk van Oud-Alblas.

Op deze avonden wordt er uit diverse bundels bekende liederen samen met de aanwezigen gezongen. Psalmen, gezangen, opwekkingsliederen etc. Deze avond staat in het teken van Passie naar Pasen en wordt afgewisseld met een orgelsolo en koorzang. De avonden duren ongeveer één uur.

De opbrengst van deze avonden gaan naar een goed doel. Aan deze avond werken mee het Chr. Koor “De Lofstem” uit Oud-Alblas o.l.v. Nico Stam. Het orgel wordt bespeeld door Jan Peter Teeuw en Peter Overduin zal de avond presenteren en dirigeren.

Iedereen is van harte welkom om met ons me te komen zingen. De opbrengst van deze avond is voor het Radboud Oncologie Fonds, het fonds houdt zich bezig met onderzoek naar darmkanker. Aanvang: 19:30. Kerk open: 19:00 uur. De toegang is gratis. Er is wel een collecte. Inlichtingen: 06-21843774. Iedereen is van harte welkom.