NLdoet 2023 in Papendrecht: weer of geen weer!

0
250

PAPENDRECHT – Vrijdag en zaterdag stond vrijwilligerswerk in Papendrecht in de spotlights in het kader van NLdoet 2023. In het dierenverblijf van Kinderboerderij De Papenhoeve, op het schoolplein van IKC De Wielen en in de tuin van De Groenderij van Gemiva Variant werd hard gewerkt.

Een ploeg medewerkers van de gemeente, vrijwilligers van de Kinderboerderij, ouders van kinderen op de Wielen met ondersteuning van plannenmaker Leen den Ouden en medewerkers van Gemiva samen met bouwbedrijf Coneco staken de handen uit de mouwen.

Ook in Speeltuin De Zonnebloem was het druk: 25 medewerkers van Riwal en de eigen vrijwilligers waren doende met ‘stevige klussen’. Zaterdag was de beurt aan medewerkers van Dirk.


Bij Volksuniversiteit Papendrecht werd met de vaste ploeg vrijwilligers het meubilair onder handen genomen, met als resultaat dat de stoelen weer mooi in de verf staan.

Ook Peter Weeting van TV Papendrecht en Janny van het Vrijwilligerspunt van Sterk Papendrecht trotseerden de regen om alles mooi in beeld te brengen…