Nieuw thema ‘Water & Vuur’ bij Eén voor ééndiensten

0
260
Archieffoto

PAPENDRECHT – Elke twee weken wordt er een toegankelijke Een voor een dienst gehouden in de Elimkerk. Vanaf zondagmiddag 19 maart wordt er gestart met een nieuw thema: ‘Water & Vuur’. Wat hebben de elementen water en vuur met God en met jou te maken? Dat ontdek je in de toegankelijke Eén voor Eén diensten. Allerlei spannende, onbekende en mooie geschiedenissen uit de Bijbel komen tot leven. Tot en met zondag 11 juni zal het thema ‘Water & Vuur’ centraal staan in de diensten.

Iedereen hoort erbij
Bij de Eén voor één diensten is iedereen welkom. Men eet, viert en bidt met elkaar. En men luistert naar elkaar. Hier mag je zijn wie je bent. Er is aandacht voor jou. Kom je ook een keer langs om sfeer te proeven?

Wat is een ‘Eén voor één dienst’?
Een ‘Eén voor één dienst’ is een toegankelijke samenkomst in de Elimkerk. Dit wordt een ‘Eén voor één dienst’ genoemd omdat volgens de organisatoren die ene God er is voor die éne persoon. De dienst begint om één voor één (12.59 uur). Elke twee weken wordt er een ‘Eén voor één dienst’ gehouden.

Ruimte voor jouw vragen
Hoe kun je hoop houden voor de toekomst? Waar draait het nu écht om in het leven? Bestaat God? En zo ja, wat heb ik daaraan? Hoe kun je meer verbonden raken met jezelf of met andere mensen? Bij de Eén voor één diensten krijg je antwoorden op de vragen die jou bezighouden.

Meer informatie
Heb je nog vragen? Bel of stuur dan een appje naar Gerrit, 06 – 50 49 14 87.