Praatpaal: Arjen Rijsdijk over Waterschapsverkiezingen

0
464
Foto Arjen Rijsdijk: aangeleverd

PAPENDRECHT – Dinsdag 14 maart om 20:00 uur in Praatpaal Papendrecht is Arjen Rijsdijk te gast. Hij staat op plek 2 van de lijst Water Natuurlijk van Waterschap Rivierenland. Met hem gaan we in gesprek over het belang van het waterschap. En er valt wat te kiezen.

Zo wil de ene partij een hoger grondwaterpeil dan de ander. Dat heeft consequenties voor de natuur, houten heipalen, dijken en boeren. Water Natuurlijk wordt gesteund door D66, GroenLinks en Volt Nederland. Daarom vind je deze drie partijen niet op het stembiljet.

Praatpaal Papendrecht is een lokaal praatprogramma over politiek, cultuur, wetenschap en levensbeschouwing van Gerrit de Ruiter, Peter de Liefde, Hans Hulswit en René van Engelen. Het is te beluisteren via de website van RTV Papendrecht, in de ether op 105.0MHZ. in de Drechtsteden en de Alblasserwaard en natuurlijk via uw digitale provider. Praatpaal wordt herhaald op donderdagmorgen van 10 tot 12 uur.