Natuur- en vogelwacht houdt jaarvergadering

0
302
Foto: Hans Hulswit

PAPENDRECHT – De Natuur- en vogelwacht Alblasserwaard houdt op woensdagavond 29 maart vanaf 20.00 uur haar jaarlijkse ledenvergadering in het Streeknatuurcentrum aan de Matenaweg 1.

Na de pauze, om 21.00 uur, zal er een presentatie worden gegeven door Hendrik Jan van Dijk, lid van de vogelwerkgroep. Hij heeft diverse natuurfragmenten opgenomen in de Alblasserwaard. Hendrik Jan zal de beelden toelichten en verslag doen van wat er zoal komt kijken bij het maken van de video’s.

Deze avond biedt ook een kans aan belangstellenden om zich op de hoogte te stellen van wat de Natuur- en vogelwacht Alblasserwaard doet en waarvoor zij zich inzet. Bij de diverse werkgroepen, zoals voor vogels, planten- en insecten, jeugdeducatie, knotgroep, zijn vrijwilligers enthousiast betrokken. Er is altijd plaats voor nieuwe vrijwilligers.

Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom op deze avond. De toegang is gratis.