Nieuwe burgemeester Alblasserdam te gast in Studio De Witt

0
272
Foto: Corrado Francke, RTV Dordrecht

DORDRECHT/PAPENDRECHT – Jan-Willem Boersma, de aanstaande burgemeester van Alblasserdam, is zaterdag de hoofdgast in radioprogramma Studio De Witt van Papendrecht FM. Met onder meer interviews over de Provinciale Statenverkiezingen en de campagne ‘One Love’ komt er weer een divers scala aan actualiteiten langs.

Boersma was tot afgelopen dinsdag raadslid namens de ChristenUnie/SGP-fractie in Dordrecht. Hij blikt terug op zijn tijd als raadslid en kijkt vooruit naar zijn burgemeesterschap in Alblasserdam.

Jan Willem Boersma, foto: Hans Hulswit

Verkiezingen, One Love en FC Dordrecht
Verder doet presentator Ben Corino verslag van de Provinciale Statenverkiezingen, waarin gesprekken met de BBB, VVD, SP, PvdA en CDA langskomen. Sportverslaggever Corrado Francke blikt terug op het duel FC Den Bosch – FC Dordrecht en verschillende sprekers vertellen over de campagne ‘One Love’.

Waar en wanneer?
De uitzending van Studio de Witt is zaterdag live te volgen tussen 10:00 uur en 12:00 uur op Papendrecht FM 105. Kunt u niet luisteren? Maandagmorgen tussen 10 en 12 uur wordt Studio De Witt herhaald op Papendrecht FM. Het programma wordt op Drechtstad FM uitgezonden op zaterdag van 10 tot 13 uur met in het laatste uur de (Dordtse) Politieke Stamtafel.