Wie herkent verdachten van een woningoverval in de Hendrik Breitnerstraat?

0
708
Foto: politie

PAPENDRECHT – Een 32-jarige man uit Papendrecht is op dinsdagavond 9 november 2021 gewond geraakt bij een steekincident in zijn woning aan de Hendrik Breitnerstraat. In zijn vlucht viel hij van de derde verdieping van de flat. Hij was gewond, maar werd aanspreekbaar naar een ziekenhuis vervoerd.

Even na 22:00 uur had het slachtoffer ruzie in de woning met waarschijnlijk drie andere mannen. Hierbij raakte hij gewond aan zijn hand. Hij wist de woning te ontvluchten en brak zijn rug bij zijn val. Zijn belagers wisten te ontkomen. Agenten startten direct een onderzoek in de omgeving, spraken met getuigen en stelden sporen veilig. Er is nog niemand aangehouden.

Ultieme poging
De politie heeft sindsdien onderzoek gedaan, wat niet heeft geleid tot de aanhouding van alle daders. Van hen heeft de politie beelden. Men doet nu een ultieme poging om de daders te identificeren en aan te houden.

Vragen
Wie herkent de verdachten van de beelden?
Wie heeft andere informatie die leidt naar de verdachten?

De beelden vindt u hier.
Het tipformulier vindt u hier.