Aanrijding na pechgeval op N3: been van man klem tussen vangrail en auto

0
160
Foto: RTV Dordrecht

REGIO – Een man is zondagavond gewond geraakt toen hij met zijn been klem kwam te zitten tussen zijn auto en de vangrail op de N3. De auto kampte met pech en stond stil op de rechterrijstrook, maar werd over het hoofd gezien door een 37-jarige Dordtenaar.

Door de klap kwam de man, die naast de auto met pech stond, met zijn been klem te zitten. Een ANWB-medewerker, die toevallig ook op de N3 bij Papendrecht reed, verleende eerste hulp aan de 26-jarige man uit Ridderkerk.

Meer 112-nieuws
In de Dordtse binnenstad is zaterdagnacht een 30-jarige fietsendief aangehouden. De Dordtenaar ging er rond 5 uur ’s nachts vandoor met een fiets vanaf de Johan de Wittstraat. Door het duidelijke signalement van de melder kon de politie de man al snel aanhouden. De politie zoekt nog naar de eigenaar van deze fiets.

Een 19-jarige Dordtenaar kende ook een minder goed weekend. De jongen werd in de vroege nacht van zaterdag aangehouden toen hij, met vier jonge Rotterdammers, over het hek van een terminal op de Maasvlakte klom. Volgens de politie gaat het om ‘uithalers’, die containers op het haventerrein openbreken en er drugs uithalen. De jongemannen zijn overgedragen aan de politie voor onderzoek.

Dit is een verhaal van onze mediapartner RTV Dordrecht.