Grootste indoor boekenmarkt van de regio geopend op 8 en 10 april

0
319

PAPENDRECHT – Op zaterdag 8 april en maandag 10 april aanstaande organiseert Excelsior Papendrecht weer haar jaarlijkse boekenmarkt in het verenigingsgebouw aan de Rembrandtlaan 206 in Papendrecht. De boekenmarkt is geopend van 10:00 uur tot 14:00 uur en biedt een divers aanbod aan boeken, lp’s, cd’s en dvd’s.

De boekenmarkt van Excelsior Papendrecht is in de laatste jaren uitgegroeid tot een begrip in en om Papendrecht en mag zich met trots de grootste indoor boekenmarkt van de regio noemen. Liefhebbers van (streek)romans, thrillers, reisverhalen, kinderboeken, stripboeken en Engelstalige boeken kunnen hun hart ophalen. Ook voor dvd’s voor regenachtige vakantiedagen en lp’s en cd’s voor de muziekliefhebbers is er een ruime keuze beschikbaar.

De boekenmarkt biedt bezoekers de mogelijkheid om vrijblijvend rond te kijken en te snuffelen tussen het diverse aanbod. De entree is gratis. Het verenigingsgebouw van Excelsior is gelegen aan de Rembrandtlaan 206 (ingang via schoolpleinzijde).