GGD-directeur ZHZ neemt afscheid

0
187
Foto: RTV Dordrecht

REGIO – Cees Vermeer stopt eind april 2023 als directeur bij de GGD Zuid-Holland Zuid. Zijn huidige baan ruilt hij in voor een nieuwe uitdaging als adviseur en interim-manager voor het openbaar bestuur. “Daarmee wil hij zijn kennis en ervaring maximaal blijven inzetten en zich verder ontwikkelen”, zo valt te lezen in een persbericht.

Vermeer is bij de GGD algemeen directeur van de Dienst Gezondheid & Jeugd (DGJ) en directeur publieke gezondheid in onze regio. In coronatijd was hij verantwoordelijk voor de Dienst Gezondheid & Jeugd, voor de publieke gezondheid en voor het bevorderen van de zorgcontinuïteit. Bij het programma Studio De Witt vertelde hij regelmatig over de stand van zaken van het virus in onze regio.

Vermeer is zijn collega’s “dankbaar voor de geweldige prestaties die zij hebben geleverd” en ziet dat zij “met grote inzet en betrokkenheid onder moeilijke omstandigheden hun werk hebben gedaan”.

Op 10 maart 2023 heeft het kabinet alle coronamaatregelen afgeschaald. “Het voelt voor Cees als het juiste moment om verder te gaan op zijn ontdekkingsreis in het openbaar bestuur, een reis die 47 jaar geleden begon als lid van de raad voor het jeugdbeleid van de gemeente Dordrecht en die hij nog jaren hoopt voort te zetten.”

Dit is een verhaal van onze mediapartner RTV Dordrecht.