Hospice krijgt donatie voor investering in uitstraling entree

0
280
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Veth Investments van Erik en Ellen Veth heeft 5000 euro gedoneerd aan hospice De Cirkel. Hiermee zijn onder meer twee glaskunstwerken opgehangen in de hal en de gang van het pand.

Hospice De Cirkel voor de Alblasserwaard bestaat inmiddels 2,5 jaar. Het hospice in Papendrecht voorziet in een behoefte in de Alblasserwaard en is voor bewoners die in hun laatste levensfase verkeren, een bijna-thuis-huis. Bij een bijna-thuis-huis hoort een huiselijke en warme omgeving.

Foto: aangeleverd

Om deze warme uitstraling meer vorm te geven, hebben de hal en de gang onlangs een aantal aanpassingen ondergaan. Er zijn twee kleurrijke glaskunstwerken opgehangen. De titels van deze kunstwerken zijn ‘Vonk van leven” en ‘Kwetsbaar’. Ook is de verlichting aangepakt en zijn er mooie lampen in de hal opgehangen.

Dit hele project is financieel mogelijk gemaakt door Veth Investments. Bestuurslid Nico van der Veen van de stichting Vrienden van hospice De Cirkel mocht een cheque van 5.000 euro ontvangen. Het gebaar van de firma Veth Investments wordt door het hospice bijzonder gewaardeerd.

Wilt u meer informatie over hospice De Cirkel, wilt u het financieel steunen of vrijwilliger worden? Stuur dan een mail naar secretariaat@hospicedecirkel.nl.
_____________________________________________________________