Papendrecht VR1 wint met sterk spel

0
158

PAPENDRECHT – Op zaterdag 18 maart werd er om 14:30 uur afgetrapt voor de wedstrijd van Papendrecht VR1 tegen Zuidland VR1. De uitwedstrijd werd gewonnen door Zuidland. De Papendrechtse dames waren erop gebrand om de punten deze keer op het Slobbengors te houden.

Beide ploegen begonnen sterk aan de wedstrijd maar de gasten wisten al na vijf minuten de openingstreffer te scoren. Na een kleine tien minuten gaf Petra een diepe bal naar voren. Chantal kon er net niet bij maar zette wel druk op de keepster van Zuidland. Door deze druk kon de keepster de bal niet goed verwerken waardoor Chantal de 1-1 binnen kon schieten. Nog geen minuut later scoorde Zuidland echter alweer door gerommel achterin bij Papendrecht. Niet veel later zette Chantal voorin weer goed druk en opnieuw met resultaat: 2-2.

Beide teams waren aan elkaar gewaagd en er werden felle duels uitgevochten. Net voor de rust gaf Petra een diepe pass op Femke. Haar schot werd tot hoekschop verwerkt. Michelle nam de hoekschop en draaide de bal in een keer in het doel. Met 3-2 gingen de dames rusten.

Na de pauze begonnen beide ploegen ook sterk aan de tweede helft. Dit leidde tot pittige duels en kansen over en weer die echter niet omgezet werden in treffers. In de slotfase was het heel spannend voor de thuisploeg. Tot twee keer toe stuiterde een afstandsschot via de onderkant van de lat weer het veld in. De eindstand werd zo 3-2 voor Papendrecht. Drie langverwachte en dik verdiende punten. Aanstaande zaterdag speelt Papendrecht VR1 uit tegen Kloetinge.