Ladies’ Circle haalt €4.000 op voor St. Ambulance Wens

0
232

ALBLASSERDAM – Op vrijdag 24 maart heeft Ladies’ Circle 35 Alblasserwaard weer een succesvolle Beer, Bubbles & Bingo mogen organiseren voor het goede doel. Dit keer werd er door de Ladies gekozen om zich in te zetten voor Stichting Ambulance Wens. Aan het einde van de avond mochten de Ladies een cheque overhandigen ter waarde van maar liefst 4.000 euro.

Het was een zeer geslaagde avond bij het Wapen van Alblasserdam. Een uitverkochte zaal, talloze mooie prijzen en een geweldige sfeer, maar het allerbelangrijkste: er werd een fantastisch bedrag opgehaald voor Stichting Ambulance Wens.

De avond werd gepresenteerd door een professionele presentator. Er werden diverse bingorondes gehouden, maar ook waren er quizvragen en een loterij. Er waren mooie prijzen te winnen die gesponsord werden door vele lokale ondernemers. De hoofdprijs, een gloednieuwe fiets, werd gesponsord door Bike Totaal Philip de Koning.

De opbrengst van de avond gaat naar Stichting Ambulance Wens. Deze stichting vervult de laatste wens van niet meer mobiele terminale patiënten die niet lang meer te leven hebben. De wensen worden vervuld met speciaal voor dit doel ontworpen ambulances voorzien van onder andere een extra comfortabele brancard en ramen rondom. Ook gaat bij elke wens kundig medisch geschoold personeel mee. Per dag vervult de Stichting 5 à 7 wensen en inmiddels zijn er meer dan 19.000 wensen vervuld.