Kandidaat Eerste Kamer te gast bij Praatpaal

0
297

PAPENDRECHT – Deze dinsdag om 20:00 uur is Papendrechter Marc de Vries, kandidaat Eerste Kamerlid voor de SGP, te gast in Praatpaal Papendrecht. Hij staat derde op de lijst. Op 30 mei kiezen de 12 Provinciale Staten de nieuwe Eerste Kamer.

Foto: aangeleverd

Met Marc de Vries praten we over rol van de Eerste Kamer, wat zijn drijfveren zijn om politiek actief te zijn voor de SGP en over zijn werk. Hij is bijzonder hoogleraar Christelijke Ethiek aan de TU Delft.

Praatpaal Papendrecht, een lokaal praatprogramma over politiek, cultuur, wetenschap en levensbeschouwing van Gerrit de Ruiter, Peter de Liefde, Hans Hulswit en René van Engelen: iedere dinsdag van 20:00 tot 22:00 uur op Papendrecht FM. Te beluisteren via de website van RTV Papendrecht, de app, in de ether op 105.0 MHz. en natuurlijk via uw digitale provider (Ziggo, KPN enz.).