Frans Duijts en Senna Willems te gast bij Wij houden het Hollands

0
291

DRECHTSTEDEN – Zondagmiddag 2 april zijn Frans Duijts en Senna Willems te gast in het Nederlandstalige programma Wij Houden het Hollands, dat dan wordt uitgezonden vanuit de studio in Zwijndrecht.

In het programma van Rob de Leeuw zullen Frans en Senna vertellen over hun nieuwe single ‘Altijd Feest’, die op 3 maart uitgebracht is. Deze single is de eerste samenwerking tussen deze twee artiesten. Tussen 13.00 en 14.00 uur zullen Frans en Senna vertellen over wat hen verder bezighoudt en welke optredens er binnenkort aankomen.

Wij houden het Hollands wordt iedere zondagmiddag tussen 12.00 en 14.00 uur uitgezonden op Papendrecht FM 105. Het is ook te beluisteren via ATOS Radio (106.1) en Radio Ridderkerk (105.7). MerweRadio is door omstandigheden op dit moment niet in de lucht.