Nieuwe Statenleden in Studio De Witt

0
325
Foto: Corrado Francke, RTV Dordrecht

DORDRECHT/PAPENDRECHT – Dordtenaren geïnstalleerd als Statenleden namens de provincie Zuid-Holland, Alblasserdam heeft haar nieuwe burgemeester in huis én de uitreiking van de Johan de Wittspeld: radioprogramma Studio De Witt zit zaterdag weer bomvol.

Dordtenaren Robert Kaijser (BBB) en Axel Broekhuizen (VVD) vertellen over hun installatie als nieuwe Statenleden van de provincie. Wie ook nieuw is, is de burgemeester van Alblasserdam: Jan Willem Boersma. Hij werd donderdagavond geïnstalleerd door de Commissaris van de Koning, Jaap Smit. In Studio De Witt blikt hij vooruit op zijn burgemeesterschap.

Robert en Heather Vreugdenhil zijn de hoofdgast in het radioprogramma. Voor hun jarenlange inzet om Dordrecht te voorzien van een dekkend netwerk van AED’s zijn zij verrast met de Johan de Wittspeld.

Verder schuiven politici aan over de toekomst van herten in Park Merwestein, blikt sportverslaggever Corrado Francke vooruit op de wedstrijd Jong Ajax – FC Dordrecht en stelt de VSP vragen over de gestagneerde woningbouw en de gevolgen daarvan voor Dordrecht.

Studio De Witt wordt uitgezonden op Papendrecht FM 105 van 10 tot 12 uur en op Drechtstad FM (95.7) van 10 tot 13 uur. Herhaling op Papendrecht FM op maandag van 10 tot 12 uur.