Samen Oplopen zoekt vrijwilligers om gezinnen te helpen

0
210

PAPENDRECHT – Het project Samen Oplopen koppelt vrijwilligers aan gezinnen met veel stress. Gezinnen die graag een vrijwilliger ontvangen, die een tijdje met hen meedenkt en -doet.

Het gaat bijvoorbeeld om gezinnen die weinig sociale contacten hebben, waar de zorgen hen boven het hoofd groeien, of die financiële problemen hebben. Medeburgers die hun leven zelf goed op orde hebben, hebben heel wat te bieden.

Ben jij een hartelijk mens, die geïnteresseerd is in het leven van een ander en graag wil helpen? Wil je een band opbouwen met een gezin dat het (tijdelijk) moeilijk heeft? Als vrijwilliger bij Samen Oplopen denk je mee met alles wat er speelt in het de leven van dit gezin. Eigenlijk loop je een stukje Samen Op in het leven!

Bel of mail voor meer informatie naar Janny Nijstad van Sterk Papendrecht, telefoon 078- 615 47 41, e-mail: vrijwilligerspunt@sterkpapendrecht.nl