Inschrijven voor 7×7-toernooi bij VV Papendrecht

0
276

PAPENDRECHT – Voetbalvereniging Papendrecht organiseert op 10 juni een 7×7-toernooi voor 25-plussers. Op die zaterdag zullen vanaf 10 uur teams van zeven spelers het tegen elkaar opnemen op een half veld.

Een wedstrijd duurt 20 minuten, zonder pauze, en er mag doorgaand en onbeperkt gewisseld worden. Teams kunnen zich tot 1 mei inschrijven met behulp van het inschrijfformulier dat u kunt downloaden vanaf de website van VV Papendrecht.

Aan het toernooi kunnen maximaal 20 teams meedoen. Vol is Vol. Deelname kost 25 euro per ploeg. Dit is inclusief 10 consumptiebonnen. Voor de toernooiwinnaars ligt een leuke prijs klaar. De prijsuitreiking is naar verwachting rond 17 uur. De kantine is de hele dag geopend en een ijskar en partytent zijn eveneens aanwezig.