Binnenkort te zien in Theater De Willem

0
252
Lennon-McCartney-Acoustic foto: Roderick van Nispen

PAPENDRECHT – De volgende voorstellingen zijn binnenkort te zien in de Willem:

Percossa – Let me in – Let me out
Een wervelwind aan muzikale stijlen, van slagwerkmuziek tot hilarisch objecttheater. Deze vier mannen nemen je mee in de achtbaan van het leven verpakt in muzikale scenes, verstillende momenten en grappige acts.
zaterdag 8 april, 20:15 uur

Erik van Muiswinkel – Moojen Ligjes in de Lugt
Erik van Muiswinkel zet samen met muzikanten Guus van Marwijk en Paul Remmelts het publiek onder een avondvullende taaldouche, waar iedereen gelouterd uitkomt.
vrijdag 14 april, 20:15 uur

Koninklijke zangvereniging Mastreechter Staar – Wie sjoon oos Limburg is
Onder leiding van dirigent Frederik Verhooghe wordt gezongen uit opera, operette en musical. Maar ook het typisch Limburgse repertoire komt aan bod.
zondag 16 april, 14:30 uur

Jop Wijlacker en Dennis Kolen – Two of us – Acoustic Lennon & Mc Cartney
In een intieme setting word je meegenomen op een nostalgische reis langs het beroemde ‘Strawberry fields’, via de slaapkamer van Paul McCartney waar ze hun eerste hits schreven, langs de kroegen van Hamburg en uiteindelijk ‘Across the Universe’.
donderdag 20 april, 20:15 uur

Talking Heads by blanko – Stop making sense
Blanko kruipt met maar liefst 10 medemuzikanten in de huid van de Talking Heads en gezamenlijk wordt er gezongen, gespeeld, gedanst, gerend en van kleding en instrumenten veranderd. Natuurlijk krijgen songs als Heaven, Slippery People, Burning Down The House, Once In A Lifetime, Take Me To The River e.v.a. een gedreven uitvoering.
vrijdag 21 april, 20:15 uur

De scheepsjongens van Bontekoe
De scheepsjongens van Bontekoe is een avontuurlijke familievoorstelling die vragen oproept over thema’s die nu spelen. Met welke vooroordelen voeren Nederlandse scheepsjongens naar het Oosten? En wat had Nederland überhaupt in Indonesië te zoeken? Een avonturenverhaal waarvan je op het puntje van je stoel belandt, maar die je ook oproept om altijd kritisch te blijven kijken naar de verhalen die je verteld worden.
zondag 23 april, 14:30 uur