Cinema The Movies wordt Filmtheater De Witt

0
178
The Movies, Nieuwstraat, Dordrecht, foto: RTV Dordrecht

DORDRECHT – Voor het laatst naar The Movies zoals je de bioscoop kent. Het filmhuis zit midden in een verbouwing en sluit vanaf komende maandag tijdelijk de deuren. Op zaterdag 8 en zondag 9 april zijn de laatste filmvertoningen in de bestaande situatie. The Movies organiseert daarom dit weekend uitzwaaidagen.

“Op beide dagen staan veel nieuwe films op het programma”, meldt het filmhuis. “Dat wat de komende weken te zien zou zijn, is gebundeld op een dag.” Zo zijn de films Super Mario Bros, AIR en Revoir Paris te zien.

In de bar van de Kunstkerk zorgen DJ’s op de zaterdag vanaf 18:00 uur voor de muziek. En ‘s middags is er een garage-sale. Zo kun je keukenspullen, glaswerk, servies en horeca-meubilair kopen.

Vanaf 10 april sluit het filmtheater tijdelijk de deuren. Naar verwachting tot medio juni. “Daarna keert het terug, met weer een volwaardig cafe-restaurantfunctie en in een opgefrist interieur.” Het filmtheater heeft dan ook een nieuwe naam: Filmtheater De Witt.

Dit is een verhaal van onze mediapartner RTV Dordrecht.