Popcentrale viert 22e verjaardag met meer dan 40 acts verspreid over 12 ruimtes

0
320

DORDRECHT – Zoals alle voorgaande jaren, met meer dan 40 acts verspreid over 12 ruimtes, wordt Popcentrale op 15 april omgetoverd tot één groot festival. De Talent Stage, oefenruimtes, studio’s én gangen zullen gevuld worden met lokale acts van jong tot oud. Van een lekker potje rock tot swingende reggae, van keiharde metal tot heerlijke DJ setjes: tijdens de verjaardag van Popcentrale is niets te gek.

Oude bekenden
Voor deze editie van het Popcentrale Verjaardagsfestival steken twee oude bekenden hun handen uit de mouwen om de avond weer tot een succes te brengen. Presentators Nevyn van Nugteren en Bosse Beckers hebben zich jarenlang ingezet voor Popcentrale. Op 15 april zullen zij het programma versterken bij de Black Metal Stoelendans en de Popcentrale Karaoke.

Benieuwd naar wat er te beleven valt? Check de line-up:
Frank and the Club – Popcentrale JAM – Young Iconic – Permeator – Off the Floor – Jack Ronaldson – Yummy – Cymatix – DJ Slumber – Robbie Roots – Boykie D – Theft – Popcentrale quiz – Vocalgroup Courage – Dead Planet – The Meadows – Celeste Liberty – Team Prototype – Whop goes Pop – Basic Boys – Jed Paulina – DJ Nikaa & YD de Herder – Lazerus – Trix – Popcentrale Karaoke (met Bosse) – Freax – Black Metal Stoelendans (met Nevyn) – Vera & the Sleepover Club – Iconic Brass – Rectum Stretchers – Cancelled – Salmon on a Leash – DJ Firestar & DJ Q Vallento – Defract – D-Almar – Gosse Bosma – Blunderbuzz – Amazing Disco Freaks – Lucien Foort – BUNKER – Voltage Avenue – Luuk Geers – Kiwi – The 8th Trampoline – Romeo Mayor / Philip Ernsting Duo – DJ Syllie – D-Drechtplanet + Photobooth.