Studio De Witt met brugwachter Teus

0
314

DORDRECHT/PAPENDRECHT – Radioprogramma Studio De Witt is zaterdag weer met allerlei actualiteiten gevuld. Van een Johan de Wittspeld voor Wim van de Pol tot de rechtszaak over de schietpartij in Alblasserdam en van de SGP tot FC Dordrecht.

De hoofdgast is deze zaterdag Jan Stroeve, theatermaker en beeldend kunstenaar. Hij is de bedenker van de Dordtse brugwachter Teus, die momenteel zijn intrek heeft genomen in de hal van het Stadskantoor.

In het eerste uur komen er verschillende actualiteiten langs. Dubbeldammer Wim van de Pol doet zijn verhaal over de Johan de Wittspeld die hij kreeg, Maurice Laparlière vertelt alles over de rechtszaak over de schietpartij op zorgboerderij Tro Tardi in Alblasserdam. Ook is er weer sportnieuws, want verslaggever Corrado Francke blikt terug op de wedstrijd FC Dordrecht – Jong PSV.

De uitzending van Studio de Witt is zaterdag live te volgen tussen 10:00 uur en 12:00 uur op Papendrecht FM 105. Kunt u niet luisteren? Maandagmorgen tussen 10 en 12 uur wordt Studio De Witt herhaald op Papendrecht FM. Het programma wordt op Drechtstad FM uitgezonden op zaterdag van 10 tot 13 uur met in het laatste uur de (Dordtse) Politieke Stamtafel.