Schaken en sjoelen in Bibliotheek

0
368

PAPENDRECHT – Op de derde dinsdagmiddag van de maand van 14:00 tot 16:00 uur is het altijd spelletjes middag voor volwassenen in de bibliotheek in Papendrecht. Er is een Rummikub-club en er wordt b.v. gesjoeld.

Vanaf 18 april a.s. is er ook de gelegenheid om te schaken. Er zijn afspraken gemaakt met de voorzitter van de Papendrechtse schaakclub “Pascal”: Kees van Meerkerk. Hij zal op de spelletjesmiddag aanwezig zijn en wie zin heeft in een schaakpartij is van harte welkom. De spelletjesmiddag wordt inmiddels druk bezocht Het is een project van Sterk Papendrecht en de Bibliotheek Aan Zet. De vorige maand waren er 30 bezoekers.

Op de vierde dinsdag middag in de maand is er “praatmiddag”. Jannie en Art zijn dan aanwezig om met u in gesprek te gaan. Bezoekers kunnen zelf aangeven waarover we in gesprek zullen gaan. Voorstellen voor een bepaald thema kunnen worden doorgegeven aan Jannie en Art die elke dinsdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur aanwezig zijn voor vragen en suggesties. Voorop staat dat we dinsdagmiddag een “huiskamer”- gevoel willen creëren.