Alle schoolsport-activiteiten nu overzichtelijk op PuurPapendrecht

0
233

PAPENDRECHT – De Papendrechtse jeugd kan weer volop deelnemen aan sportactiviteiten die de basisscholen organiseren. Op PuurPapendrecht.nl staat een actuele kalender. Sportaanbieders kunnen daar het hele jaar zelf hun activiteiten publiceren.

Zoals te vinden in het collegeprogramma zet dit college van B&W in op gezondheid, vitaliteit en sport. Het verbinden van scholen met sport(verenigingen) is daar een prima manier voor. De wethouders Van der Borg (sport) en Kosten (onderwijs): “Het is belangrijk voor kinderen om ook op school te sporten. Sporten is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Daarom zijn wij blij dat het school sporten dit jaar weer kan.”

Op PuurPapendrecht is de kalender te vinden. Sommige activiteiten zijn gratis, andere kunnen met de betaalmodule meteen betaald worden. De betaalmodule is nieuw. Lukt het niet of krijg je een foutmelding? Meld dat dan alsjeblieft via contact@puurpapendrecht.nl.

Nieuwsgierig? Hier alvast een voorproefje van wat er in april en mei al op de planning staat:

Voor meer informatie klik hier.