Kees Thies zaterdag in Studio De Witt

0
255

DORDRECHT/PAPENDRECHT – Radioprogramma Studio De Witt is zaterdag weer met allerlei actualiteiten gevuld. Van het rapport over Chemours tot het debat om de Wantij-oever verder geschikt te maken voor waterrecreatie en van burgemeester Kolff tot FC Dordrecht: tussen 10:00 uur en 12:00 uur hoor jij op Papendrecht FM en Drechtstad FM al het nieuws van de afgelopen week.

De hoofdgast is deze zaterdag journalist Kees Thies, die deze week stopte met zijn voorstellingen Kunstmin Live.

In het eerste uur komen er verschillende actualiteiten langs. Het Chemoursrapport en de reactie hierop van het actiecomité ‘Gezondheid voor Alles’, evenals een interview met de Brummense autohandelaar Nico Aaldering over de verborgen 230 bolides in een opslagplaats in Dordrecht.

Ook is er weer sportnieuws, want verslaggever Corrado Francke blikt terug op de wedstrijd MVV – FC Dordrecht. Josse Kok is de Dichter van Dienst.

Studio De Witt wordt uitgezonden op Papendrecht FM 105 van 10 tot 12 uur en op Drechtstad FM (95.7) van 10 tot 13 uur. Herhaling op Papendrecht FM op maandag van 10 tot 12 uur.