Kids & Cars en Korfbalfinale PKC live bij Papendrecht FM

0
312
Foto: Hans Hulswit

PAPENDRECHT – Zaterdagmiddag 15 april vanaf 12.00 uur is Papendrecht FM 105 live bij de korfbalfinale van PKC, de korfbalfinale van de PKC junioren en bij de jaarlijkse Kids en Cars.

In deze uitzending zal Jeroen Jansen verslag doen vanuit Ahoy waar PKC om de beker zal gaan strijden. Vanaf 12.30 uur kun je de finale van de A-jeugd tussen PKC- DVO volgen met daarna vanaf 16.15 uur de finale tussen PKC en DVO.

Vanaf 12.00 uur zal Cora Vastenouw onderweg zijn met de jaarlijkse Kids en Cars. Tijdens Kids en Cars rijden er dit jaar 65 exclusieve sportauto’s mee waar de passagiersstoel wordt bezet door kinderen die vaak in een ziekenhuis moeten komen of het op een andere manier minder hebben.

In de studio word je bijgepraat vanaf 12.00 uur door Mark van der Boor en Bram de Waard. Vanaf 15.00 neemt Peter van Leijden het stokje over. Papendrecht FM is ook te beluisteren via deze link.