Kids & Cars brengt 20.000 euro op

0
315
Foto: Cora Vastenouw, RTV Papendrecht

ALBLASSERDAM/PAPENDRECHT/SLIEDRECHT – Na enkele jaren waarin dat niet mogelijk was, werd er zaterdag in de Alblasserwaard weer een Kids & Cars gehouden. RTV Papendrecht verslaggeefster Cora Vastenouw was erbij aanwezig en deed verslag via Papendrecht FM.

De start was in Alblasserdam, bij Landvast. De drie burgemeesters van de betrokken gemeenten, Margreet van Driel (Papendrecht), Jan Willem Boersma (Alblasserdam) en Jan de Vries (Sliedrecht) waren aanwezig en gingen met veel mensen op de foto. De stoet vertrok rond 13:15 uur.

Foto: Cora Vastenouw, RTV Papendrecht

Via Bleskensgraaf reden de auto’s naar Sliedrecht, waar men op het Doctor Langeveldplein een tussenstop had bij het oude Raadhuis. Uiteindelijk kwamen alle auto’s naar de Markt in Papendrecht.

Opbrengst voor de Voedselbank
De voedselbanken uit de regio kregen dit jaar een donatie van 18.000 euro. Bij de start werd een cheque overhandigd. Er was ook een cheque van 2.000 euro voor Stichting Ambulancewens.