Binnenkort te zien in Theater De Willem

0
158

PAPENDRECHT – De volgende voorstellingen zijn binnenkort te zien in Theater De Willem:

Jop Wijlacker en Dennis Kolen – Two Of Us – Acoustic Lennon & McCartney
Do. 20 april, 20.15 uur
Two of Us is een intiem en ontroerend eerbetoon aan de twee grootste songschrijvers allertijden. In een intieme setting word je meegenomen op een nostalgische reis langs het beroemde ‘Strawberry fields’, via de slaapkamer van Paul McCartney waar ze hun eerste hits schreven, langs de kroegen van Hamburg en uiteindelijk ‘Across the Universe’.

Talking Heads By Blanko – Stop Making Sense
Vr. 21 april, 20.15 uur
BLANKO (de band van ex-3J) kruipt met maar liefst 10 medemuzikanten in de huid van de Talking Heads en gezamenlijk wordt er gezongen, gespeeld, gedanst, gerend en van kleding en instrumenten veranderd. Natuurlijk krijgen songs als Heaven, Slippery People, Burning Down The House, Once In A Lifetime, Take Me To The River e.v.a. een gedreven uitvoering.

Pieter Jouke – Laars Lappen
Za. 22 april, 20.15 uur
In Laars Lappen trakteert Pieter Jouke je op interessante inzichten en hilarische grappen. Volgens het NRC is ‘Jouke uitgegroeid tot een alternatief voor Herman Finkers en Kees Torn. Taalkunstenaars die momenteel niet op de podia te vinden zijn’ en ‘…zijn associaties zijn geestig en vindingrijk…’.

De Scheepsjongens van Bontekoe (9+)
Zo. 23 april, 14.30 uur
De scheepsjongens van Bontekoe is een avontuurlijke familievoorstelling die vragen oproept over thema’s die nu spelen. Met welke vooroordelen voeren Nederlandse scheepsjongens naar het Oosten? En wat had Nederland überhaupt in Indonesië te zoeken? Een avonturenverhaal waarvan je op het puntje van je stoel belandt, maar die je ook oproept om altijd kritisch te blijven kijken naar de verhalen die je verteld worden.

Ernst, Bobbie & De Rest – Weten Het Niet Meer (4+)
Za. 6 mei, 14.00 uur en 16.00 uur
De grootste en populairste kinderhelden van Nederland komen naar Theater De Willem met een meedoe- en meezingvoorstelling voor het hele gezin. In deze familieshow staan zoals gewoonlijk grappen, avontuur en spanning centraal.

Dutch Swing College Band – Rhythm Is Our Business
Zo. 7 mei, 14.30 uur
Opgericht op 5 mei 1945. Onze ouders, grootouders en overgrootouders groeiden er mee op; The Dutch Swing College Band is nog steeds Nederlands meest toonaangevende en bekendste jazz-orkest. Natuurlijk zijn er steeds aanpassingen, zonder dat die afbreuk doen aan de befaamde sound. Rhytm is our Business is een energieke show van het verjongde orkest met verfrissende arrangementen van de afgelopen 100 jaar.