Meivakantietip: Familiedagen in het Dordrechts Museum

0
191

DORDRECHT – Op zoek naar de perfecte afsluiting van de meivakantie? Kom dan op 6 en 7 mei naar de Familiedagen in het Dordrechts Museum. In dit weekend valt er van alles te beleven voor het hele gezin. Door het museum zijn er allerlei activiteiten die leuk zijn voor jong en oud.

Zo kan je je eigen topstuk, portret en button maken, naar verhalen luisteren, een speciale familie- of peutertocht volgen, meedoen met het Kleurfeest en nog veel meer! Je kunt op deze dagen niet alleen naar kunst kijken, maar het museum ook op een andere manier ontdekken.

Kinderen hebben gratis toegang. Voor volwassenen is de prijs verlaagd naar 10 euro. Voor pashouders van de Dordtpas, Rotterdampas en Museumkaart is de entree ook gratis. Het volledige programma is te zien op www.dordrechtsmuseum.nl.

Praktische info
De Familiedagen | Dordrechts Museum | 6 en 7 mei | 11:00 – 17:00 | t/m 12 jaar | Gratis toegang voor kinderen en pashouders van Dordtpas, Rotterdampas en Museumkaart.