Hilarisch: man probeert in te breken door heel klein gat

0
290
Foto: politie Dordrecht

DORDRECHT – Hoe dichter bij Dordt, hoe bijzonderder het wordt. Agenten kregen zaterdag een melding van een poging tot inbraak in de Zakkendragersstraat, de op één na smalste steeg van de stad, en troffen een hilarisch tafereel aan.

“Als we het bewijs niet hadden, zouden we het niet geloven”, schrijft de politie op Instagram nadat wijkagenten een foto van de situatie hadden gedeeld.

Op de foto is te zien dat een man geprobeerd had om via een gat in de steeg een tuin of huis in te klimmen. Het is niet duidelijk of hij iets buit wilde maken, maar dat zal ongetwijfeld geen wasmachine, koelkast of Full HD QLED-televisie zijn geweest.

De politie laat weten dat het gat inmiddels is dichtgemaakt.

Dit is een verhaal van onze mediapartner RTV Dordrecht.