Winst en gelijkspel Papendrecht VR1

0
197

ZIERIKZEE/PAPENDRECHT – Op zaterdag 15 april bereikte Vrouwen 1 van Voetbalvereniging Papendrecht na een uurtje reizen Zierikzee voor de wedstrijd tegen MZC’11. Op sportpark Den Hogen Blok waren de omstandigheden prima, ondanks een koud windje. Onder een zonnetje ontspon zich een strijd waarbij de rood-zwarten met en voor elkaar streden en sterker waren in de duels dan de Zeeuwse dames. Dit resulteerde in een zwaar bevochten maar terechte 2-3 overwinning voor Papendrecht. waren de omstandigheden prima, ondanks een koud windje.

Drie dagen later, op dinsdagavond 18 april, speelde Papendrecht VR1 tegen Binnenmaas VR1 op het hoofdveld van het eigen Slobbengors. Het werd een leuke wedstrijd met mogelijkheden aan beide kanten. De gasten kwamen voor rust op voorsprong hoewel Papendrecht domineerde. De thuisploeg speelde vol op de aanval. Het zorgde voor meerdere doelkansen die helaas niet benut werden. Uiteindelijk leidde druk zetten van de Papendrechtse aanvallers tot een eigen doelpunt van Binnenmaas. Het sterke optreden van Papendrecht VR1 leverde een terechte 1-1 eindstand op tegen de kampioenskandidaat.